De leukste cadeau-ideeën van hout

Oh Oh weer een verjaardag. Altijd leuk en gezellig maar daar komt de grote maar. Iedere keer weer een origineel cadeau verzinnen. Producten voor in bad? Kleding? Sieraden? Of maar gewoon een envelopje geven? Ieder jaar weer iets nieuws verzinnen en heel het internet doorzoeken. Misschien heb ik wel een suggestie voor je.Heb je ooit wel eens aan een cadeau van RB laser gedacht? Lees snel verder om erachter te komen wat ik bedoel!

Telefoonhouder

Waarom zou je alleen maar een telefoonhouder in je auto plaatsen als je ook een telefoonhouder in huis kan hebben? Een telefoonhouder maakt filmpjes kijken een stuk gemakkelijker. Geen mobiel meer die de hele tijd omvalt maar rustig op zijn plaats blijft. Lekker in je bed liggen met je telefoon houder op je nachtkastje. Rustig wat video’s kijken voor het slapen gaan of even videobellen met je geliefde voor je in slaap valt. Dit kan allemaal heel makkelijker met een telefoonhouder voor in huis. Wat dit idee nog origineler maakt is dat je telefoonhouder van hout plus graveerbaar is. Dus je kan je cadeau een persoonlijk tintje geven op deze manier!

Houten kaart

Stel je hebt he-le-maal geen enkel idee wat je voor de jarige moet kopen. De jarige vraagt ook nooit om iets en verwacht ook helemaal geen cadeau. Nu heb je geen enkel idee wat je moet halen en het internet helpt ook niet mee. Wat dacht je van iets persoonlijks met een twist? Normaal gesproken voor de tijd van de mobieltjes stuurde we allemaal verjaardagskaarten naar elkaar. Misschien is wel een leuk idee om ook een kaartje naar de jarige te sturen? Niet een normaal kaartje maar een houten verjaardagskaart die voor altijd bij de jarige zal blijven?

Een mini feest

Wat dacht je van een mini feest? Geef de jarige een feestgevoel die hij nooit zal vergeten. Het meest originele cadeau idee van allemaal. Stuur de jarige een houten feestpakket op. Hierin vindt je slingers, ballonnen en taart allemaal gemaakt van hout! Helaas niet eetbaar maar binnen het pakket heb je chocola en biologische thee die wel bruikbaar zijn. Op deze manier kan je iemand zijn dag opfleuren met een duurzaam mini feestje die de jarige nog jaren bij zal blijven! Ook houten speelgoed om mee buiten te spelen zijn goede cadeautjes.

Hout

Als je geen idee hebt wat je voor verjaardagscadeau je moet halen voor de jarige ga dan opzoek naar een cadeau gemaakt van hout! Dit is niet alleen maar duurzaam maar ook nog eens enorm origineel. Ooit gedacht aan een houten verjaardagskaart? Een houten telefoonhouder of een feest pakket van hout? Als je nu benieuwd bent geworden naar meer cadeau ideeën van hout kijk dan snel even verder op de site!

Plaats een reactie