Hoe kun je aura’s lezen?

Een aura is een energieveld dat zich bevindt om het lichaam heen. Het wordt daarom ook wel het energielichaam genoemd. Een aura kan allemaal kleuren aannemen, en een aura kleuren uitleg kan veel vertellen over de aard van een persoonlijkheid van iemand, diens emoties en gezondheid. Om aura’s te kunnen zien is in eerste instantie oefening nodig en dit is voor de meeste mensen niet heel makkelijk. Er is een oefening die je kan doen om uiteindelijk aura’s te kunnen gaan zien.

De voorbereiding 

Het is belangrijk om eerst helemaal tot rust te komen. Je kan dit doen door middel van een meditatie, zoals www.zoma-opleidingen.nl ook doet aan de hand van een chakra meditatie. Langzaam loop je elke chakra in de lichaam af en brengt deze meditatie je in contact met je eigen energielichaam. Het is handig in een ruimte zonder veel afleiding te zijn, zodat je hoofd rustig blijft gedurende de oefening. Vervolgens kun je een plant, dier of iemand die heeft toegestemd met je te oefenen kiezen en voor je in de ruimte plaatsen. De oefening gaat het makkelijkste wanneer de persoon, het dier of de plant voor een witte muur staat of zit. 

De oefening

De eerste stap is om je goed te concentreren. Het kan helpen om het licht in de ruimte iets te dimmen, zodat je je ogen goed kunt focussen op wat er voor je gebeurt. Je kan ook kaarsen aansteken, omdat kaarslicht goed werkt bij deze oefening. Het licht van een kaars staat je ogen namelijk toe zich te concentreren, en fel wit licht werkt dit juist tegen. Optioneel is om je kijkruimte klein te maken. Dit betekent dat je een soort oogkleppen neemt, zoals een paard in de wei dit kan hebben, zodat je alleen maar hetgeen kunt zien waar naar je echt kijkt. Je kunt bijvoorbeeld door een bord van karton heen kijken waar je een klein gaatje in hebt geprikt. Vervolgens kijk je geconcentreerd net naast het lichaam, bijvoorbeeld enkele centimeters boven de schouder. Het eerste wat je zult zien zijn trillingen in de lucht, net als je kunt zien wanneer het asfalt zindert in de zomer. 

Oefening baart kunst

De oefening zul je vaak moeten herhalen om kleuren te gaan zien en ook meerdere kleuren te kunnen onderscheiden. In het begin zul je het energielichaam zien als zijnde enkele centimeters om het lichaam heen, maar na verloop van tijd zal je het groter kunnen zien. 

Plaats een reactie