Met een speenkoort nooit meer de speen kwijt van jouw kleintje

Wanneer jouw pasgeboren baby gebruikt maakt van een speen kan het wel eens zo zijn dat je het speentje kwijt bent of verliest. Erg vervelend, want wanneer een baby zuigdrang heeft is een speen direct de oplossing. Het ene moment ligt hij in de autostoel, dan in de box, hij valt onder de bank of je verliest de speen in een winkel. Wanneer een speen aan een speenkoort wordt vastgemaakt ben je van al deze ongemakken af. Met een trendy clipje kan het namelijk aan de kleertjes van je kleintje bevestigd worden zonder dat het er last van heeft. Wanneer je kindje de speen loslaat of uitspuugt zal het speentje blijven hangen aan de kleding. 

Een speenkoort met naam

Wanneer je op zoek bent naar een leuk speenkoort met naam, die ook nog eens trendy is, zit je By Thirza helemaal goed. Door het diverse aanbod en het maatwerk ben je er van verzekerd dat het speenkoort met zorg en aandacht gemaakt zal worden. Er wordt alleen gewerkt met de materialen van de hoogste kwaliteit.

Voordelen van een speenkoort:

  • Het speentje is altijd binnen handbereik
  • Nooit meer een speen kwijt raken
  • Moeiteloos te bevestigen
  • De siliconen kralen van By Thirza zijn getest in overeenstemming met de Europese veiligheidsnorm en uiteraard BPA-vrij

Verschillende stylen en kleuren

Een speenkoort kan zowel bij meisjes als jongens perfect. Een speenkoort met naam kan je namelijk zelf samenstellen in de kleuren die jij wilt. Pastel printen zijn op dit moment helemaal in, maar een lekker printje is ook fantastisch. Zit de gewenste samenstelling er niet tussen? Geen probleem, jij kunt het speenkoort namelijk ook zelf ontwerpen. Wat dacht je van een bijpassende bijtring? Super leuk toch?

Eem mooi speenkoort met naam voor jouw kleintje

Ben jij het ook zat om constant naar speentjes te zoeken? De verkeerde speen mee te nemen of weer een speen verloren te zijn? Met een handgemaakt speenkoort met naam zal dit jou niet meer overkomen. Je bevestigt het simpel en snel aan het kledingstuk van het kleintje. Hierdoor is het speentje altijd in de buurt.

Plaats een reactie